Асеновградчанинът Ангел Караматев, обвинен в измама, с която  ужилил  приятелката

...
Асеновградчанинът Ангел Караматев, обвинен в измама, с която  ужилил  приятелката
Коментари Харесай

Опасен чар: Ангел Караматев не призна вина в Пловдив, а парите не са малко

Асеновградчанинът Ангел Караматев, упрекнат в машинация, с която  ужилил  приятелката си и нейните родители с 36 500 лв., не се призна за отговорен пред Районен съд - Пловдив. Делото против него ще се прегледа по общия ред, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

38-годишният мъж е упрекнат в това, че в интервала от 29.03.2018 година до 14.06.2018 година, за да набави за себе си имотна полза, възбудил и поддържал подвеждане у А. Спасова, че се нуждае от разнообразни суми пари, златни предмети и мобилни телефони, цената на които след това ще възвърне. 

Подсъдимият посредством интернет уебсайт за запознанства се свързал с потърпевшата А. Спасова и почнали връзка. Караматев се представял с непознато име и твърдял, че има охранителна компания, което нямало нищо общо с действителността. Постепенно се сближил с потърпевшата и почнали да се виждат всеки ден.

При една от срещите им подсъдимият казвал, че има бизнес връзки с богат чужденец, който имал желание да развива активност в България и трябвало да му оборудва офис с най-скъпата техника и обзавеждане, че му е нужен безценен мобилен телефон, различен път, че му е належащо да събере сума от 10 000 лева за лекуване на дете на негов другар в чужбина, че заради срещите си с потърпевшата е прекратил контракт с охранявано от компанията му лице и заради тази причина следвало да заплати наказателна клауза в размер на 13 000 лева, че е иманяр и че с цел да проработи металотърсача му е належащо несъмнено количество злато и така нататък

За идващото съвещание ще бъдат призовани за разпит над 10 очевидци. Делото е планувано за 28 февруари от 13.45 ч. Подсъдимият е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР